Corona protocol

Als coaches van CrossFit Purmerend zetten wij ons dagelijks in om al onze leden te begeleiden naar een gezondere levensstijl en een fitter en vitaler leven. In juist deze tijd is dat belangrijker dan ooit om mensen vitaliteit en weerstand te laten opbouwen door middel van onze trainingen. Dit document is opgesteld voor het bepalen van de regels met betrekking tot het gefaseerd open gaan van CrossFit Purmerend. Op deze wijze kunnen we onze lessen gereguleerd opstarten, met in achtneming van de landelijke maatregelen om besmetting met het COVID-19 Virus te voorkomen.

Richtlijnen Voor Handhaving

 1. Er wordt enkel toegang verleend aan leden van CrossFit Purmerend. Het is niet toegestaan aan andere leden van het huishouden om de atleet te vergezellen naar de training.
 2. Het protocol en de regels zijn zichtbaar opgehangen bij de ingang.
 3. De atleet treedt CrossFit Purmerend alleen door de hoofdingang binnen.
 4. Iedere les zal aangepast worden aan capaciteit met betrekking tot de 1,5m regel
 5. Totdat versoepeling van de maatregelen wordt aangegeven door de overheid, is het NIET mogelijk om zelfstandig te trainen. De Strength Area zal worden gebruikt voor het geven van Personal Training, Teen Athlete Trainingen, Small Group Personal Training & Kettlebell Training.
 6. Tijdens het sporten zullen de atleten binnen hun individuele aangegeven area van 12m2 blijven.
 7. De atleten gebruiken uitsluitend de materialen die in de aangegeven area geplaatst zijn. Het is NIET toegestaan zelf materialen te pakken.
 8. De atleet komt NIET te vroeg maar precies op tijd en vertrekt direct na afsluiting van de les.
 9. Indien de atleet iets te vroeg is, wacht hij of zij in de aangegeven wachtarea en zal hij/zij hier niet van afwijken. De atleten houden in de wachtarea 1,5 meter afstand van elkaar.
 10. Het is NIET mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers, met uitzondering van het gebruik van het toilet en de wastafel voor de handen te wassen.
 11. De Atleet komt omgekleed naar de training toe.
 12. De atleet brengt zelf een flesje of bidon met water mee vanaf huis.
 13. Na gebruik van toilet reinigt de atleet zelf het toilet met de door ons beschikbaar gestelde schoonmaakmiddelen.
 14. De koffieruimte zal tot verdere berichtgeving gesloten blijven
 15. De Atleet is enkel toegestaan 1 kleine tas mee te nemen naar de aangegeven area maar er wordt aangemoedigd geen enkele tas of andere materialen mee te nemen dan de spullen die de atleet op dat moment al draagt bij binnenkomst.
 16. De atleet reinigt zijn/haar handen met de handsanitizer die in de persoonlijke area staat, zowel bij aanvang als bij het einde van de les.
 17. Na afloop van de training zal de atleet met behulp van de beschikbaar gestelde materialen in de workout area alle aangeraakte materialen grondig schoonmaken.
 18. Deuren zullen open blijven staan en deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt.
 19. Prullenbakken mogen alleen worden gebruikt voor gebruikte desinfectiedoekjes, eigen afval neemt de atleet mee naar huis.
 20. De atleet verlaat na de training CrossFit Purmerend via de aangegeven zijdeur bij de boksarea om 1-richting verkeer te handhaven.

Regels voor de Sporters

 1. Houd 1,5m afstand
 2. Kom alleen op reservering via de WODAPP sporten
 3. Kom alleen of met de andere atleten uit jouw huishouden naar CrossFit Purmerend
 4. Vermijd het openbaar vervoer
 5. Kom niet eerder dan je les start naar CrossFit Purmerend
 6. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: Neusverkoudheid/Loopneus/Niezen/Keelpijn/Lichte hoest/Verhoging (vanaf 38 graden)
 7. Kom pas weer sporten als je 72 uur klachtenvrij bent.
 8. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden deze klachten heeft
 9. Schud geen handen of high fives
 10. Volg altijd de aanwijzingen van de coaches op
 11. Ga voorafgaand aan de les thuis naar het toilet
 12. Was voorafgaand aan de les thuis je handen voor minimaal 20 seconden en reinig je handen met de handsanitizer die in jouw area staat, zowel bij aanvang als bij het einde van de les.
 13. Verlaat direct na de les CrossFit Purmerend