Imro

Imro

Biography:

Doordat ik in het dagelijks leven een zittend beroep heb, namelijk webdeveloper, is sporten voor mij een must. Ik heb een goede uitlaatklep nodig om na een lange dag op kantoor even wat energie eruit te gooien en zo in beweging te blijven. Ik begon met fitness maar, na dat een paar jaar gedaan te hebben zat de sleur er goed in en ging ik opzoek naar iets anders.

Toen kwam ik CrossFit Purmerend tegen en vond daar als snel mijn draai. Doordat CrossFit constant gevarieerd is, was dit voor mij echt een eye-opener. Na wat jarenlang een must was, werd sporten opeens een deugt. Ik ging steeds vaker en boekte enorme progressie. Mijn enthousiasme werd opgepikt door Kay. Die vroeg mij op een gegeven moment of ik het leuk zou vinden om misschien ook trainingen te geven. Ik zag de uitdaging wel zitten en nam deze kans dan ook met beide handen aan.

Try Not To Become a Man of Success But Rather Try To Become a Man of Value

Nu anderhalf jaar later geef ik nog steeds elke week met het grootste plezier les. Ik probeer mijn enthousiasme voor de sport over te dragen naar de leden en hen te begeleiden in het behalen van hun doelen.

Mijn specialiteiten zijn strenght, power en strongman. Dus als je vragen hebt en je ziet me lopen in de box, komt gerust even langs!

Skills:

Gymnastics
55%
Weightlifting
75%
Endurance
65%