Bob

Bob

Vanaf mij 5e levensjaar ben ik altijd zeer fanatiek geweest met diverse sporten. Tot mijn 18e was dit voornamelijk voetbal, hierna ontdekte ik andere sporten zoals fitness, obstacle- en survivelruns. Sinds anderhalf jaar geef ik samen met mijn goede vriend Edwin Havik bootcamplessen. Dit heb ik als een zeer mooie en leerzame periode ervaren. Het enthousiasme van de groep gaf mij energie en heeft ervoor gezorgd dat ik naar elke training uitkeek. Als sporter vind ik een leuke en ontspannen sfeer erg belangrijk. Sporten is namelijk niet alleen lichamelijk, het mentale is zeker net zo belangrijk.

Ik ben altijd op zoek naar een uitdaging en een doel om voor te trainen. Fit worden is een doel op zich, fit blijven is echter de grootste uitdaging. Mijn uitdaging en doel heb ik gevonden in CrossFit. Deze vorm van sport is dusdanig divers dat niks te gek. CrossFit is toegankelijk voor iedereen die wil trainen met welk doel dan ook. In eerste instantie dacht ik dat CrossFit een individuele sport zou zijn, dit is echter niet het geval. Door de aanmoedigingen en hulp van mede CrossFitters merkte ik dat ik meer uit de trainingen haalde dan wanneer ik alleen zou trainen.

Het geeft mij enormn veel voldoening om mensen naar hun doel te zien werken en groeien. Het motiveert mij om hier een aandeel in te kunnen hebben. Ik ben ervan overtuigd dat dit de essentie is van CrossFit. Ik kan niet wachten om met veel enthousiasme aan de slag te gaan en ben zeer vereerd om onderdeel te zijn van het TEAM dat CrossFit Purmerend heet.

Skills:

Gymnastics
70%
Weightlifting
60%
Endurance
70%