Kay

Kay

Biography:

Vanuit een ongelofelijke drijfveer om continue mensen te helpen met het verbeteren van hun levensstijl en te onderwijzen op mentaal en fysiek gebied, probeer ik continue mensen optimaal fit te maken. Door het oprichten van CrossFit Purmerend in 2015 hebben we een sterke stempel weten te drukken op onze wijze van Strength & Conditioning Training in Purmerend. Hier zijn we continue bezig alle aspecten van Functional Fitness door CrossFit en alle subdisciplines technisch maar ook intensief te trainen. Met een oog voor het mentale aspect vanuit mijn opleiding tot Sport & Prestatie Psycholoog belichten we ieder aspect en zorgen we ervoor dat onze atleten mentaal en fysiek continue weten te verrassen. Vanuit dit aspect hebben we ook onze slogan “Represent The Bull” samengesteld. Waarin “The Bull” niet alleen kenmerkend is voor een rauwe oerkracht in de belichaming van een geweldig dier, maar ook alle facetten onderstreept binnen CrossFit Purmerend waar wij voor staan.

“Achieve Virtuosity, by applying a Growth mindset. Apply a Growth Mindset, by being Humble. Be Humble, but always achieve Mental Toughness”

CrossFit Purmerend, het Team Coaches en onze unieke methode van training is iets waar ik enorm trots op ben, mijn advies is dan ook voor iedereen om het een keertje te proberen. Ervaar zelf eens hoe het is om bij ons te trainen en voor je het weet ben je ook onderdeel van

“Represent The Bull”

Skills:

Gymnastics
80%
Weightlifting
80%
Endurance
80%