Samet

Samet

Biography:

Sporten is onmisbaar in mijn leven!

Sinds mijn 15e beoefen ik mijn grootste passie: Kickboksen. Ik ben ook actief geweest op wedstrijdniveau waarbij ik leuke successen, maar ook teleurstellingen heb gehad. Vechtsport heeft mij op jonge leeftijd in positieve zin gevormd!

‘Tough situations build strong people. So, stay motivated and stick to the plan!’

Ik heb een kickboks/ jeugd & mma trainersopleiding gevolgd als aanvulling op mijn groepslessen. Het heeft mij tot andere inzichten gebracht. Ik heb ervaren dat het lesgeven pas begint op het moment dat mensen niet doen wat je wilt.

CF kenmerkt zich natuurlijk door explosieve bewegingen waarbij het hele lichaam actief is. Core stability en Core strength staan daarin centraal. Voor vechtsporters zou ik het volgende willen adviseren:

middels Crossfit versterk je je Core waardoor je sneller gaat bewegen en harder gaat trappen/stoten! Ik denk dat CF een geweldige aanvulling is voor elk individu die stappen wilt maken in een bepaalde sport.

Ik ben werkzaam als bokstrainer bij CF Purmerend waar we met een fantastisch team zorgdragen voor maatwerk en kwaliteit. Zo heeft een ieder zijn expertise binnen het team. We zijn gericht op verbetering en het verbreden van onze kennis. Zo staat voor mij op de planning dat ik binnenkort de CF lvl 1 cursus ga doen. Supertof! Werken met atleten die oprecht beter willen worden, geeft mij veel energie!! Ik vind het heerlijk om tijdens mijn lessen te werken aan verbeterpunten want die zijn er bijna altijd.

Als coach verwacht ik het minst moeilijke van een atleet en dat is zijn/haar aanwezigheid voor een Crossfit/CF Boxing les. Ik zorg dan voor een technisch goede les, de juiste sfeer en beleving en voldoende motivatie om jou binnen dat uurtje nog fitter en sterker te krijgen.

Ga het gevecht met jezelf aan. Verbeter je skills en train uit je comfort zone.

Ik hou van lekker eten en vooral goede koffie!

 

 

Skills:

Boxing
90%
Endurance
75%