Stefan

Stefan

Als CrossFit & Gymnastics Trainer bij CrossFit Arnhem ben ik tevens ook regelmatig te vinden bij CrossFit Purmerend, om het team met al me passie en vaardigheden te ondersteunen waar nodig is.

Mijn passie voor sporten begon al vroeg ik was iemand die niet stil kon zitten. Door mijn vele jaren in de turnwereld heb ik een aardige basis heb opgebouwd waar ik veel profijt van heb binnen de CrossFit wereld en in het dagelijks leven. Toen ik bij defensie kwam werd die basis alleen maar groter door de sportlessen en de obstakel-runs binnen en buiten defensie.

Toen ik in 2012 met CrossFit in aanraking kwam ging er een nieuwe wereld voor me open. Weightlifting, Cardio en voor mij het belangrijkste Gymnastics alles word aangepakt bij CrossFit. Elke WOD is weer een nieuwe uitdaging om je zelf beter en sterker te maken. En dan heb ik het nog niet eens over de sfeer binnen de Crossfit wereld gehad.

Ik vind het super mooi om te zien als de mensen progressie maken, krijg ook vaak berichten dat ze eindelijk de pull ups/Toes to bar/Hand Stand Push Ups etc. kunnen en hoe enthousiast ze dan wel niet zijn, en dat is waar ik het voor doe. Mochten er vragen zijn of heb je problemen met Gymnastics dan wel andere dingen, hou je niet in en stel gerust je vragen!

Skills:

Gymnastics
90%
Weightlifting
65%
Endurance
70%